duminică, 27 noiembrie 2016

Rulourile aplicate la geamuri ofera mai multa intimitate

Rulourile aplicate sunt considerate niste variante foarte moderne pentru infrumusetarea unei locuinte, dar si o idee practica care aduce mai multa intimitate in orice camin. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, pot adopta o plasa de insecte pentru mai mult confort in timpul verii si se pot adapta de minune la toate cladirile. De asemenea, aceste rulouri aplicate sunt mai avantajoase, spre deosebire de cele suprapuse, deoarece pot fi aplicate chiar si dupa instalarea tamplariei, iar preturile sunt ceva mai scazute.

Izolatie termica si fonica

Zgomotul nu mai reprezinta o problema pentru nici un spatiu cu ajutorul rulourilor aplicate ale caror lamele sunt un foarte bun izolator fonic. Asadar, orice locuinta va fi una mult mai confortabila in acest sens, dar si pentru ca izolatia termica este un alt avantaj esential, iar variatiile de temperatura nu vor fi deranjante, nici vara si nici iarna, fiind mult mai usor de obtinut o valoare stabila si placuta.

Fara hoti

Locul preferat al hotilor prin care patrund in locuinte sunt ferestrele, insa aceste rulouri aplicate ii vor tine la distanta de acum, limitandu-le astfel posibilitatile.

Mai multa intimitate

Rulourile preiau rolul jucat de jaluzele, fiind mult mai usor sa se regleze gradul de luminozitate dintr-o incapere. Mai mult, acest aspect este absolut necesar in special in cazul cladirilor care sunt mai apropiate unele de altele.

Diferite variante


Cele mai intalnite culori sunt albul si maroul, insa la cerere, rulourile vor putea fi vopsite pentru a se adapta mai bine. De asemenea, clientii pot opta pentru doua sisteme de utilizare a acestora, cel manual, care e si cel mai ieftin sau cel automat, ceva mai costisitor, insa care aduce mai mult confort. Pentru cele mai bune solutii, oricine poate apela la tamplarie-pvc-al.ro, unde se vor gasi intotdeauna variantele optime pentru situatia prezentata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu