sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Totul despre ghetele si bocanii din iarna lui 2016

Odata cu intrarea intr-un nou sezon este inevitabil sa nu trebuiasca sa va inlocuiti incaltamintea, iar daca sunteti o femeie care isi doreste sa fie mereu in trend, atunci o sesiune de cumparaturi de la Joyas este alegerea potrivita. Pentru ca vremea de afara nu este atat de rece, inca puteti apela la ghete si bocanci de dama pentru a va crea niste outfit-uri inedite. Din fericire, tendintele s-au pastrat in mare parte aceleasi ca in anii trecuti, insa s-au adaugat mici detalii care fac diferenta.

Culorile si materialul incaltamintei

Unul dintre cele mai dificile criterii atunci cand vine vorba de papuci este alegerea materialului potrivit deoarece in principiu acesta face dinferenta intre un articol calitativ si unul ieftin. Anul acesta, in continuare se mizeaza pe piele, indiferent de cum este aceasta, intoarsa, lacuita, ecologica sau naturala.

Este important totusi sa va achizitionati ghete si bocanci de dama care sa reziste la temperaturile scazute si la umezeala deoarece altfel ar fi o irosire de bani, iar Joyas are o colectie intreaga de incaltaminte de o calitate superioara pentru toamna, care se pliaza pe toate gusturile si stilurile.
In  ceea ce priveste culorile, aici aveti mana libera deoarece in 2016, culorile au fost asii din maneca scosi de creatorii de moda. De la nuante de rosu, galben, verde sau albastru, pana la nonculori, puteti alege orice model in functie de ceea ce va place.

Imprimeuri si aplicatii



Daca in trecut, vedeam doar modele cat mai simple, eventual cu cateva insertii, insa extrem de delicate, sezonul acesta, puteti uita de modelele anoste si sa le alegeti pe cele mai extravagante. La mare cautare se gasesc si diferitele imprimeuri, insa in mici dimensiuni si in culori cat mai stinse. Daca va plac aplicatiile metalice, atunci va puteti considera o fericita pentru ca acest trend se pare ca nu mai iese din voga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu